Tjänster

Specialarbeten

Behöver Ni hjälp med specialarbeten inom rostfritt stål, aluminium eller stål så är Ni välkomna att vända Er till oss. Vi har resurser att hjälpa till från idé-stadiet till färdig produkt, oavsett om det gäller enstycketillverkning av tryckkärl eller serieproduktion av andra produkter.

Exempelvis tillverkar vi kontinuerligt:

Legotillverkning

Vi utför legoarbeten åt flera företag. Några exempel är:

Tillverkning i vita material

Rostfritt stål, aluminium samt rosttröga material

Vi har god erfarenhet av både nykonstruktion samt vidareutveckling av konstruktioner i aluminium och rostfritt stål. Vi har egen produktionsanläggning med modern utrustning samt har ett stort kontaktnät med samarbetspartners för avancerad materialbearbetning.

Våra medarbetare har mycket lång erfarenhet av tillverkning i  rostfritt stål och aluminium.

Tillverkning i svarta material

Stål – Järn till höghållfasta material

Vissa produkter är inte lämpliga att tillverka i rostfria material. Det kan exempelvis handla om hållfasthet och/eller utmattningsfaktorer men kanske främst av ekonomiska skäl.

Vi har medarbetare som har stor erfarenhet av tillverkning även i dessa material samt ett stort kontaktnät för olika former av ytbehandling. Vi har egen produktionsanläggning med modern utrustning för tillverkning även i svarta material.

Industri och byggservice

Vi erbjuder tjänster inom svets, smide och installationer på plats hos Er och/eller i kombination med tillverkning av detaljer i vår verkstad.

Produktutveckling

Innovation & utveckling

Vi har god erfarenhet av produktutveckling samt produktionsutveckling inom fordonsindustri, tung fordonsindustri samt tillverkningsindustri,

Vi erbjuder kompetens inom projektledning, projektkoordinering samt projektering, både nationellt och internationellt.

Vi har flera erfarna medarbetare med goda kunskaper i flertalet av de ledande CAD-systemen som finns på marknaden. Stor kompetens finns också inom: